Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Patrick Van Hoorn

Michelin

Gault & Millau

15

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'In het pittoreske Damme pakt chef Patrick van restaurant ‘De Zuidkant’ uit met een niet-alledaagse kaart. Creativiteit is één van de pijlers waar hij zeer veel belang aan hecht. Dat merk je duidelijk aan de kleurrijke borden waarmee hij met verschillende smaken een harmonieus geheel vormt. Patrick heeft oog voor detail, dat zie je meteen.'

Gerechten van deze chef

wijting met asperges en cantharellen gedresseerd op een blauw rond bord
Gebrande wijting met cantharellen, asperges, gebrande zilver-ui en klaverzuring
Bekijk gerecht
wijting in tempura met kruidensla gedresseerd in een bruin kommetje
Tempura van wijting met kruidensla
Bekijk gerecht
Als je als chef zijnde toch lange dagen moet maken, zorg dan dat je niet 13 in dozijn probeert te zijn. Onderscheidt jezelf!
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Patrick Van Hoorn' met witte keukenvest.
Patrick Van Hoorn

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Pladijs

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Dan breng ik Max, mijn zoon naar school en maak ik een lange wandeling met onze labrador, Jack. Daarnaast ben ik graag bezig met mijn oldtimer of moto als het weer het toelaat. Een lunchke met mijn madam. 's Avonds met Max naar de voetbal of een serietje kijken. Alles behalve koken.

Levensmotto?
+

Niets speciaals.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Te weinig geduld en soms een kort lontje. Ook ben ik vaak te eerlijk.