![Alain Bianchin in zijn keuken met witte keukenvest terwijl hij zwarte truffels in beide handen houdt](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62e3d967e10cd70598f59852_82215386_2716625018457746_2792207777282392064_n.jpg)
Alain Bianchin
Michelin
☆
Gault & Millau
16.5
Mastercooks
![Logo Mastercooks](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/625fc88d501a371993619e5f_logo-mastercooks.webp)
Young Masters
![Logo van de 'Young Masters'](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/625fcb160dcb5792e6ee3345_logo-young-masters.webp)
![Vooraanzicht van 'The Beast'.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62a84587792a5c89a4b576b3_Front.webp)
![Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62972e8810f3571b8140303d_plastic-skull.webp)
![Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/629750172c8a1b70644d0081_2472-tiny.jpg)
Gerechten van deze chef
![Schartong gevuld met oester en radijs garnituur gedresseerd op een wit bord](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62bda90e25b7314584acc038_nsc_200616_47862.jpg)
Schartong gevuld met oesters en champagne-emulsie
Bekijk gerecht![Noordzeekrab met kleurijke garnituren gedresseerd in een dieprood bord](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62bda7c2d3cd1ea3a09b0b3f_nsc_200616_47808.jpg)
Noordzeekrab met zeewier-mayonaisse en yuzu
Bekijk gerechtProjecten, nieuwe technologieën die onze aarde schoner, leefbaarder en gezonder maken voor onze toekomstige generaties.
"
"
![Zwart-witte profielfoto van 'Alain Bianchin' met witte keukenvest](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62692478f0c5066e62ff331b_alain-bianchin.jpg)
Alain Bianchin
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Scharretong
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Ik rust uit, spendeer tijd met mijn familie, ga op restaurant of werk nieuwe recepten uit.
Levensmotto?
Croie et se plaire dans son savoir faire, le savoir,le savoir faire, le savoir faire faire.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Ja heel veel. Ik kan een croque monsieur eten met een halve pot Amerikaanse saus. En ik onderbreek mijn gesprekspartner regelmatig.