De man achter de smaken.

Maarten Bouckaert



“Passie, visie en ambitie. Dat typeert Maarten, voormalig souschef bij Hof van Cleve, waar hij verantwoordelijk was voor alle externe zaken zoals boeken, njam!-programma’s en recepturen. Sinds enkele jaren staat Maarten achter de potten in zijn eigen restaurant ‘Castor’ in Waregem. Kiezen voor Noordzeevis ligt volledig in het verlengde van zijn stijl. ‘Waarom zou je in hemelsnaam kiezen voor vis die van ver komt en vaak duurder is, terwijl er hier zoveel lekkers is.’”
Gerechten van deze chef

Hondshaai met handgerolde couscous en bouillabaisse
Bekijk gerecht
Kalfskop en tortue met warmgerookte hondshaai en basilicum
Bekijk gerecht
Noordzeetong met sesam, inktvis en algen
Bekijk gerecht
Noordzeetong met jonge prei, bloemkool en aardappel
Bekijk gerecht
Noordzeetong met tomaat, olijven en lavas
Bekijk gerecht
Rillettes van hondshaai met duinasperges
Bekijk gerecht
Hondshaai met korst van garnaal, knolselder en dragon
Bekijk gerecht"
"

Maarten Bouckaert
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Levensmotto?
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?