Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Mark Greveling & Luc Godon

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Luc Godon: Na 30 jaar horeca-ervaring op topniveau, begon hij in 2008 als praktijk leerkracht bij PIVA en zo brengt Luc Godon zijn jarenlange culinaire ervaring over en geeft hij zijn leerlingen onbetaalbare kennis mee, die ze in hun latere carrière zullen kunnen aanwenden. Mark Greveling: Samen met Luc Godon is hij de drijvende kracht achter de 7e jaar restaurant en traiteur studenten bij PIVA. Hij deelt met veel overgave zijn ervaring die hij opdeed tijdens zijn carrière in verscheidene tophotels en sterrenzaken.' Als leerkrachten werken we het hele jaar met onze klas rond het aanbrengen van de nodige technieken, disciplines en organisatorische vaardigheden. Ook belangrijk is dat we de culinaire visie van de leerling verbreden. De focus ligt op actuele thema’s zoals gezondheid, ecologie duurzaamheid en no-waste (lid van de NorthSeaChefs), maar ook woorden als productkennis, innovatie, creativiteit en inspiratie zijn van groot belang in de opleiding. Het allerbelangrijkste als leerkracht is hen de passie doorgeven, de liefde voor het vak én dat koken meer is dan optelsom van grondstoffen! De conectie met de proffesioneel wereld is een must en word onderhouden door deel te nemen met het 7De specialisatiejaar Gastronomie & Events aan verschillende buitenschoolse evenementen (zoals, Antwerp diner, Antwerpen proeft, Tefaf, Gault &Millau, The World’s 50 best, Dutch design festival enz….) en het begeleiden van binnen en buitenlandse stages.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Luc: Wees als leerkracht en ook als chef steeds de pyromaan en niet de brandweer, wakker het vuur aan maar doof het niet.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Mark Greveling en Luc Godon' met witte keukenvest.
Mark Greveling & Luc Godon

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Luc: Rog. Goede textuur, rijk van smaak en mooi te combineren.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Luc: Ik voel me altijd vrij, ook al heb ik geen vrije dag.

Levensmotto?
+

Luc: Genieten en andere gelukkig maken door hen te laten genieten.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Luc: Ik heb een hekel aan half werk en verdraag het ook niet van anderen.