Bart Van Hoecke
Michelin
Gault & Millau
13
Mastercooks
Young Masters
'Bart is een chef met ervaring. Al sinds jonge leeftijd geeft hij het beste van zichzelf achter de potten en pannen. Begin 2017 opende Bart zijn eerste eigen zaak: Taste. Een gezellige brasseriekeuken waar vis één van de favoriete producten van Bart is. Met vis uit onze Noordzee bereidt hij frisse gerechten die iedereen doet watertanden.'
Gerechten van deze chef
Pladijs met pompoen en wortel
Bekijk gerechtPladijs met venkel, kokkels, scheermessen en courgette
Bekijk gerechtSalade van quinoa met granaatappel, slaharten en rode poon
Bekijk gerechtTartaar van rode poon met crémeux van doperwt
Bekijk gerecht"
"
Bart Van Hoecke
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Rode poon
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Family – time en aandacht voor mijn tweede liefde ‘De Koers’.
Levensmotto?
Doe wel en kijk niet om.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Volgens enkelen ben ik nogal koppig.