![Wazige zwart wit foto van Bart en zijn team in de keuken van Brasserie Taste](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/630dcae0496e2a685d62112a_13532876_779211962213939_2013991866952262935_n.jpg)
Bart Van Hoecke
Michelin
Gault & Millau
13
Mastercooks
![Logo Mastercooks](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/625fc88d501a371993619e5f_logo-mastercooks.webp)
Young Masters
![Logo van de 'Young Masters'](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/625fcb160dcb5792e6ee3345_logo-young-masters.webp)
![Vooraanzicht van 'The Beast'.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62a84587792a5c89a4b576b3_Front.webp)
![Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/62972e8810f3571b8140303d_plastic-skull.webp)
![Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.](https://cdn.prod.website-files.com/62470a1a839caa17c18e9604/629750172c8a1b70644d0081_2472-tiny.jpg)
'Bart is een chef met ervaring. Al sinds jonge leeftijd geeft hij het beste van zichzelf achter de potten en pannen. Begin 2017 opende Bart zijn eerste eigen zaak: Taste. Een gezellige brasseriekeuken waar vis één van de favoriete producten van Bart is. Met vis uit onze Noordzee bereidt hij frisse gerechten die iedereen doet watertanden.'
Gerechten van deze chef
![Pladijs met wortel en pompoen gedresseerd op een wit rond bord.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62b2e09678867e6482a9916d_nsc_140616_46005%20(1).jpg)
Pladijs met pompoen en wortel
Bekijk gerecht![Pladijs met kokkels en courgette gedresseerd in een wit diep bord.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62b2cb51d36b31423e64a024_nsc_140616_46013.jpg)
Pladijs met venkel, kokkels, scheermessen en courgette
Bekijk gerecht![Rode poon met slaharten in een zwart kommetje](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62b2c7aa688430e8d3ad89d7_nsc_140616_45963.jpg)
Salade van quinoa met granaatappel, slaharten en rode poon
Bekijk gerecht![Crémeux van doperwt met daarop rode poon tartaar en radijs in een wit kommetje.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62b2c59272bad659d6ee309a_nsc_140616_46117.jpg)
Tartaar van rode poon met crémeux van doperwt
Bekijk gerecht"
"
![Zwart-witte profielfoto van 'Maarten Bouckaert' met witte keukenvest.](https://cdn.prod.website-files.com/624d520e4cf563ff4f5b70de/62692a2911ab0b5405230c4a_bartvanhoecke.jpg)
Bart Van Hoecke
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Rode poon
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Family – time en aandacht voor mijn tweede liefde ‘De Koers’.
Levensmotto?
Doe wel en kijk niet om.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Volgens enkelen ben ik nogal koppig.