Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Robrecht Wissels

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

“Robrecht is waanzinnig creatief en eeuwig leergierig. Dat bewijzen zijn talrijke stages bij gerenommeerde restaurants als El Bulli, Noma, Zuma, Naan en Abac. Die zorgden voor zijn perfecte skills qua keukentechnieken. Robrecht nam in 2013 deel aan de prestigieuze kookwedstrijd Le Bocused’Or, waar hij met zijn originele en creatieve manier van dresseren knap 11de van de 24 eindigde.”

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Robrecht Wissels' met witte keukenvest.
Robrecht Wissels

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Levensmotto?
+

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+