Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Kobe Desramaults

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Kobe Desramaults is geboren in Poperinge. Hij begon met een leercontract te werken in restaurant Picasso in Westouter en ging later onder meer in de leer in Oud Sluis, het restaurant van Sergio Herman. Vanaf 2002 stond hij zelf als chef in de keuken van In de Wulf in Dranouter. Drie jaar later behaalde hij een eerste Michelinster en later werd zijn restaurant verkozen tot het beste van Europa. Eind 2016 sloot hij In de Wulf en opende hij enkele maanden later Chambre Séparée in Gent. Hij stond ook aan de wieg van De Vitrine en De Superette, allebei in Gent. Sinds begin juni is hij aan de slag op Sicilië.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Kobe Desramaults' in witte t-shirt.
Kobe Desramaults

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Levensmotto?
+

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+