Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Michael Vanderhaeghe

Michelin

Gault & Millau

15.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Gerechten van deze chef

Pasta met wulken en zongedroogde tomaten op een wit bord gedresseerd
Pasta met wulken
Bekijk gerecht
Een crumble met daarop verschillende zeevruchten en een schuimige saus gedreseerd in een wit diep bord
Ode aan de Noordzee
Bekijk gerecht
Ik kan alleen maar mensen aanraden om zoveel mogelijk te zien in hun leven. Neem alles mee in het leven dat op je pad komt. Spreek tegen mensen die alleen op café zitten, ze vertellen soms de boeiendste verhalen. Proef alle dingen waar je de kans van krijgt zonder vooroordelen te hebben. Als je de kans krijgt maak mooie reizen en ontdek andere culturen. Maar reis ook in je eigen streek want meestal zit die ook nog vol geheimen. Als je al deze dingen doet zal je bijna nooit zonder inspiratie vallen.
"
"
Profielfoto van 'Michael Vanderhaeghe' met witte keukenvest en donkere voorbinder.
Michael Vanderhaeghe

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeebaars.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Op onze vrije dagen gaan mijn vrouw en ik graag gaan wandelen met onze hond Tyson. We zijn graag buiten in de natuur. Ook ga ik graag een pintje gaan drinken op café bij mij in de streek, daar koppel ik dan ook mijn hobby "darten" aan vast. Mijn grootste hobby is natuurlijk eten, dus we gaan geregeld op restaurant bij collega's.

Levensmotto?
+

Ik heb altijd een spreuk onthouden die ik in een film heb gehoord. Ik heb deze spreuk zelf gebruikt op onze trouw. "Hapiness is only real when shared" "geluk is alleen echt als het gedeeld word". Dit vind ik zeer mooi en het sluit ook perfect aan op mijn leven. Ik ben altijd gelukkig met veel vrienden en familie om me heen. In het leven is het leuker om momenten met elkaar te delen dan alles alleen voor jezelf te houden. Wat ook een mooie spreuk is, is " Er is nog nooit een kok geboren die kan koken naar alle monden". Dit vind ik ook zeer sterk. Het laat je soms negatieve commentaar relativeren. Iedereen zijn smaak is anders en daar moet je mee leren leven.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Soms kan ik te veel mijn werk voor nemen op mijn privéleven. Op mijn vrije dagen ga ik ook soms nog kookles gaan geven en dan is mijn vrouw minder tevreden. Ik ben ook een zeer ongezonde eter. Dit klinkt misschien raar maar het is zo. Na mijn dag werken kan ik 's avonds laat nog frieten/pizza/burgers/enz... naar binnen spelen. Ik kook gezond voor klanten maar minder voor mezelf.