Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Ilse D'hooge

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

"Als vrouw uit het NorthSeaChefs-collectief staat Libelle-chef Ilse D’hooge volledig haar mannetje. Ze heeft dan ook een dikke boterham aan culinaire ervaring achter de kiezen. Samen met haar man baat ze een vishandel en –traiteur uit in Lochristi. Ilse wil er mee voor zorgen dat duurzame vis overal te verkrijgen is en niet louter als specialiteit op het menu staat. Enkel op die manier kan ook iedereen thuis duurzame vis lekker klaarmaken.”

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Ilse D'hooge in witte keukenvest.
Ilse D'hooge

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Levensmotto?
+

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+