C'est l'heure de changer.

Ce site n'est pas soutenu par Internet Explorer. Si vous souhaitez continuer à naviguer sur ce site Web, veuillez passer à un meilleur navigateur. Vous trouverez ci-dessous quelques suggestions.
En cliquant sur « Accepter tous les cookies », vous acceptez le stockage de cookies sur votre appareil afin d'améliorer la navigation sur le site, d'analyser l'utilisation du site et de contribuer à nos efforts de marketing. Découvrez-nous politique de confidentialité pour plus d'informations.
Gekruide pijlinktvis met gember-pepersaus
Gekruide pijlinktvis met gember-pepersaus gedresseerd op een langwerpig wit bord
← Recette précédente
Retourner à tous les chefs
Recette suivante→
Retourner à tous les chefs
Liste des ingrédients
Nombre de personnes :
4

Pijlinktvis

4 x 100 g pijlinktvis

Gember-pepersaus

140ml suikerwater
30ml limoensap
30ml Vietnamese vissaus
25g geschilde gember
12g Spaanse peper
½ pilipili (chilipeper)

Afwerking

½ bosje rau ram (preaw leaf/Vietnamese koriander)

Chercheur :
Photo de profil en noir et blanc de Huibrecht Berends dans un t-shirt foncé.
Huibrecht Berends
Préparation

Gember-pepersaus

Meng suikerwater, limoensap en vissaus. Snij de gember en peper in stukken, draai tot pasta in een keukenmachine, meng met de vissausvinaigrette.

Pijlinktvis

Maak de pijlinktvis schoon, dompel 1 minuut in kokend water.

Afwerking

Snij de inktvis in stukken, overgiet met gemberpepersaus, Snij 20 blaadjes rau ram in fijne reepjes. bestrooi met rau ram.

Foto: Heikki Verdurme

Detailfoto van de 'pijl' van de pijlinktvis op schilferijs
Pijlinktvissen zijn vernoemd naar de vorm van hun lichaam die een pijl vormt.

Plats connexes

Petits calmars habillés à l'encre sur un tableau blanc
Calamar à l'encre
Voir le plat
3 lasagnes aux calmars garnies d'une tranche de chorizo et d'une sauce verte au centre, garnies sur une assiette blanche.
Lasagne au calamar, au chou et au chorizo
Voir le plat
langoustine en pijlinktvis met bouillon in een diep bord gedresseerd
Langoustine en inktvis
Voir le plat
gegrilde pijlinktvis in een zwart kommetje met daarbij een limoen zout dip.
Gegrilde pikante pijlinktvis
Voir le plat
Krokante Noordzeetong met inktvis, sesam en algen gedresseerd in een wit kommetje met zwarte rand.
Noordzeetong met sesam, inktvis en algen
Voir le plat
Zwarte wrap met pijlinktvis op een zwarte achtergrond
Wrap met pijlinktivs
Voir le plat
Gevulde pijlinktvis op een zwart bordje met salade en dipsaus
Pijlinktvis gevuld met Brasvar varken
Voir le plat
tartaar van kalf met inktvis in een lichtblauw diep bord gedresseerd
Inktvis en Holsteinkalf
Voir le plat
Gevulde pijlinktvis met prei gedresseerd in een steelpannetje
Gevulde pijlinktvis met prei
Voir le plat