Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Vis­gerecht van de week

Gebakken kongeraal met groene bisque en puntpaprika in een glanzend wit kommetje
Op het vel gebakken kongeraal, groene bisque en zoete puntpaprika

Recepten

Filter hier op vis of chef

Koop en eet meer lokaal gevangen vis. Zonder dat het u moeite kost, draagt u perfect bij tot het evenwicht in onze zeeën. Om het u makkelijk te maken kan u hier een aantal inspirerende recepten terugvinden.

Aantal recepten gevonden:
X
"We moeten leren eten wat de visser vangt. Niet enkel laten vissen wat wij willen eten en al de rest weggooien."