Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

We moeten eten wat de visser vangt.

We willen dat Noordzeevis niet langer een goed bewaard geheim is. Zodra chefs en supermarkten het met trots aanbieden en niemand meer vraagt ‘wat is schartong?’, weten we dat we gewonnen hebben.

We moeten eten wat de visser vangt.

Onze missie is pas geslaagd als het aanbod van en de vraag naar Belgisch gevangen vissoorten toeneemt. Kortom, wanneer de horeca en de toeleveranciers ook overtuigd zijn van ons idee en wanneer het grote publiek Belgische vissoorten vraagt en vindt in de supermarkt.

Visser houdt vis vast tussen zijn wijsvinger en duim met oceaan op de achtergrond.

Een greep uit
de noordzee

Alle vissen bekijken

De brigade van morgen,
vandaag in de kijker.

Drie chefs, elke dag opnieuw in de kijker. Het onderzoeksteam 2024-2025 bestaat niet uit zomaar een groep, maar uit culinaire pioniers. Ontdek hun passie en missie.

Alle chefs ontdekken

Een visgerecht dat golven maakt

Wijting met bloemkool en koffie gedresseerd in een beige bord
Wijting met garnalen, bloemkool en koffie
Partners
Samenwerken?
Draag jij bij aan een duurzamere visserij en wil je samen met ons de Noordzeevis nog beter op de kaart zetten? Sluit je aan als partner van NorthSeaChefs!

Vul het contactformulier in en ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan een toekomst waarin smaak, duurzaamheid en vakmanschap hand in hand gaan.
Partner worden