Maarten Bouckaert

Castor

Maarten Bouckaert

“Passie, visie en ambitie. Dat typeert Maarten, voormalig souschef bij Hof van Cleve, waar hij verantwoordelijk was voor alle externe zaken zoals boeken, njam!-programma’s en recepturen. Sinds enkele jaren staat Maarten achter de potten in zijn eigen restaurant ‘Castor’ in Waregem. Kiezen voor Noordzeevis ligt volledig in het verlengde van zijn stijl. ‘Waarom zou je in hemelsnaam kiezen voor vis die van ver komt en vaak duurder is, terwijl er hier zoveel lekkers is.’”

Gerechten van deze chef

Hondshaai met korst van garnaal, knolselder en dragon

Hondshaai met korst van garnaal, knolselder en dragon

Hondshaai met hand gerolde couscous en bouillabaisse

Hondshaai met hand gerolde couscous en bouillabaisse

Noordzeetong met sesam, inktvis en algen

Noordzeetong met sesam, inktvis en algen

Kalfskop en tortue met warmgerookte hondshaai en basilicum

Kalfskop en tortue met warmgerookte hondshaai en basilicum

Noordzeetong met jonge prei, bloemkool en aardappel

Noordzeetong met jonge prei, bloemkool en aardappel

Noordzeetong met tomaat, olijven van Nice en lavas

Noordzeetong met tomaat, olijven van Nice en lavas

Rillettes van hondshaai met duinasperges

Rillettes van hondshaai met duinasperges