Bart Gils

Signatuur

Bart Gils

Gerechten van deze chef

tongschar, beurre blanc van champagne gekonfijte prei en Royal Belgian Caviar "Osietra"

tongschar, beurre blanc van champagne gekonfijte prei en Royal Belgian Caviar "Osietra"

Gekonfijte tongschar, spruitenblaadjes, dooierzwam en aardappelbouillon

Gekonfijte tongschar, spruitenblaadjes, dooierzwam en aardappelbouillon

Gebrande tongschar à l'Ostendaise met Parijse champignons

Gebrande tongschar à l'Ostendaise met Parijse champignons

Op de graat gebakken tongschar met boerenkool, zeekraal, mousseline van olijfolie en mosterdpoeder

Op de graat gebakken tongschar met boerenkool, zeekraal, mousseline van olijfolie en mosterdpoeder

Wijting in Noordzeebouillabaisse met Belgische saffraan en gemarineerde tomaat

Wijting in Noordzeebouillabaisse met Belgische saffraan en gemarineerde tomaat

Gekonfijte wijting met gekarameliseerde zonnewortel, jus van gefermenteerde zonnewortel, zwarte truffel en cecina de buey

Gekonfijte wijting met gekarameliseerde zonnewortel, jus van gefermenteerde zonnewortel, zwarte truffel en cecina de buey

Heek met panade van zuurdesem en Noordzeegarnaal, stracciatella, jonge spinazie en mousseline van bergamot

Heek met panade van zuurdesem en Noordzeegarnaal, stracciatella, jonge spinazie en mousseline van bergamot

Rode poon met witte asperge, peterselie, handgepelde Noordzeegarnalen en Belgische kaviaar

Rode poon met witte asperge, peterselie, handgepelde Noordzeegarnalen en Belgische kaviaar

Mi-cuit van makreel met gazpacho van komkommer, hangop van geit, cecina de buey en geroosterde komkommer

Mi-cuit van makreel met gazpacho van komkommer, hangop van geit, cecina de buey en geroosterde komkommer