Visgerecht van de week

Gebakken langoustines met geroosterde jonge zomerprei en Blanche de Namur

Gebakken langoustines met geroosterde jonge zomerprei en Blanche de Namur - Olly Ceulenaere

Lees meer

Chefs van de maand

Nicolas Misera

Lees meer

Olly Ceulenaere

Lees meer

Nieuw onderzoeksteam NorthSeaChefs brengt diversiteit

Nieuw onderzoeksteam NorthSeaChefs brengt diversiteit

Meer dan 100 chefs kandideerden voor een fel gegeerd plaatsje in het vierde onderzoeksteam van NorthSeaChefs. Deel uitmaken van het team en zo het gedachtegoed van NorthSeaChefs ondersteunen, is met de jaren een droom geworden die op tal van chef’s hun bucketlist staat.

Lees meer

Jeroen Meus wordt ambassadeur van NorthSeaChefs

Jeroen Meus wordt ambassadeur van NorthSeaChefs

We zijn enorm blij en vereerd dat we met Jeroen Meus een extra ambassadeur mogen aankondigen. Jeroen hoeft als chef van Dagelijkse Kost natuurlijk niet meer voorgesteld te worden. Elke weekdag voorziet hij Vlaanderen van een heerlijk gerecht. Zo is er telkens een gerechtje met de vis van de maand, ondersteund door VLAM en Lekker van bij ons. Daarnaast komen er ook nog heel wat andere Noordzeevissen aan bod. Dit is een unieke kans om het grote publiek kennis te laten maken met het rijke aanbod dat onze Noordzee telt. Bedankt Jeroen dat je je hiervoor wil inzetten!

Lees meer