Gerechten zijn enkel beschikbaar na inloggen (Registreren | Inloggen)
Recepten
Wijting met bloemkool en jus van gerookt spek en zeewier

Gegrilde wijting met spitskool, bearnaise van spitskool en opgelegde zilverui

Gebakken griet met jonge prei, handgepelde grijze garnaal en saus van Duvel Triple Hop Citra

Griet met kalfskop, girolles en miso

Gemarineerde griet met aardpeer, bloemkool en chorizo

Gebakken rode poon, Noordzeekrab, venkel en jus van strandkrab en vadouvan

gegrilde rode poon, risotto van groene kruiden, dashi met yuzu en geraspte bottarga

Céviche van rode poon met duindoornbes

Tagliatelli van zeekat met sambai-jus en kropsla

Sous-vide zeekat met erwten en boontjes

Tartaar van zeekat en kruisdistelzwam

Zeeduivel met béarnaise

Zeeduivel met spinazie

Zeeduivel met puntpaprika

In kombu gepekelde heek met koolrabi, wasabicrème & ponzu

Gepocheerde heek met zeesla en lamsoor

Gebakken heek met asperge

Gebakken lipvis met augurk, erwtjes, tuinbonen en wortel

tartaar van lipvis, bloemkool en ui

Sashimi van lipvis met radijs, brood en plattekaas

Mooie meid in de oven met nieuwe aardappel, jonge courgette en salsa verde

Maatje met tapenade van Oost-Indische kers en radijs

Gebrande schelvis, vierge, gepofte kappertjes en citroen aardappel

Zeebarbeel met artisjok en suquet

Goujonettes van hondstong met tomaat, venkel en artisjok

Tiradito van horsmakreel

Gebakken pijlinktvis met zwarte rijst en schuimige saffraanjus

Bouillabaisse van scharretong

Vlaswijting met ratatouille, gazpacho en doperwt

Geroosterde zeeduivel met pompoenrisotto en champignons

Rog op de graat met asperges, daslook & morieltjes

Gebrande rog met Oostendse oester, algen en verjus

Opgelegde rog met avocado, koolrabi en hijiki

Hondshaai met dashi en pompoen

Hondshaai met paddenstoel, truffel en zure sjalotsaus

Hondshaai met koolrabi en dille

Gebrande steenbolk met boerenkool, karnemelk en gember

Steenbolk met kort gebakken risotto van kastanjezwam en butternut

Canneloni met steenbolk, spitskool en gebrande prei

Pieterman / asperge

tongschar, beurre blanc van champagne gekonfijte prei en Royal Belgian Caviar "Osietra"

Gekonfijte tongschar, spruitenblaadjes, dooierzwam en aardappelbouillon

Gebrande tongschar à l'Ostendaise met Parijse champignons

Op de graat gebakken tongschar met boerenkool, zeekraal, mousseline van olijfolie en mosterdpoeder

Steenbolk met erwtjes à la Française

Steenbolk met curry

Gepaneerde steenbolk met warme tartaarsaus

Brandade van steenbolk met haringeitjes en spiegelei

Heek met groene algen en kaviaar

Stoofpotje met heek en morieljes

Heek rivièra

Heek met bolognese van witte bonen

Pladijs met bloemkool en zwarte look

Pladijs met Aziatische komkommersalade

Pladijs met warmoes en pesto

Mexicaanse maistortilla met pladijs

Zeetong met risotto en zeevruchten

Zeetong met groene asperges en bloemkoolcouscous

Gebakken zeetong met groene groenten

Céviche van Noordzeetong

Broodje pulled rog met duinasperges, zeewiersla en daslookcrème

Gebakken roggenvleugel met witte asperges, jonge prei en aardappelmousseline

Gepocheerde roggenvleugel, oosterse saus, gemarineerde rammenas en espuma van kikkererwten

Gebakken roggenvleugel met doperwten en venkel

Gegrilde hondshaai met buikspek en Noordzeedashi

Hondshaai met rode biet en tuinkers

Winterse tajine met hondshaai

Op de graat gebakken hondshaai met kruidencoulis en zurkelstampers

zeebarbeel, warm en koud met wortel en prei

Soep van zeebarbeel met peperkoekcroutons

Croque met zeebarbeel, roomkaas en Oud Brugge

Zeebarbeel met gekarameliseerde prei en wortelcouscous

Sint-Jacobsvrucht met knolselder en geroosterde pompoenpitolie

Rode poon met botermelk, vermouth, olie van wilde selder en gepekelde asperge

Fish&chips van wijtingfilet gepaneerd met tijm, aardappelen uit de oven en mousseline van beurre noisette

Gefrituurde wijting met kruidige salade en platte kaas

Wijting in zoutkorst met witloof en butternut

Wijting met karnemelkstampers, gepocheerd ei en grijze garnalen

Wijting met prei en bouillabaisse jus

Wijting met garnalen, bloemkool en koffie

Zomerse wijting uit de oven

Wijting in Noordzeebouillabaisse met Belgische saffraan en gemarineerde tomaat

Wijting met pompoenstructuren, kreeftenbisque, mandarijn en safraan

Ceviche van wijting en gele courgette met een jus van duindoornbes

Wijting met een soepje van kokkels, vin jaune, rammenas en truffel

Wijting tartaar met rammenas, knolselder en trompette de la mort

Gebrande wijting met witloof

Gebakken wijting met knolselderstructuren en jus van Noilly Prat

Gekonfijte wijting met gekarameliseerde zonnewortel, jus van gefermenteerde zonnewortel, zwarte truffel en cecina de buey

Gebrande wijting met koolrabi en wei

Ravioli van Noordzeekrab met groene kruiden

Noordzeekrab met platte kaas, dille en beukenzwam

Heek met panade van zuurdesem en Noordzeegarnaal, stracciatella, jonge spinazie en mousseline van bergamot

Rode poon met witte asperge, peterselie, handgepelde Noordzeegarnalen en Belgische kaviaar

Mi-cuit van makreel met gazpacho van komkommer, hangop van geit, cecina de buey en geroosterde komkommer

Pieterman met handgepelde garnalen en consomé van vergeten groenten

Schartong gevuld met oesters, champagne-emulsie, kleine raapjes met koriander, radijzen

Krab uit de Noordzee in vegetale gelei, mayonaise met zeesla en yuzu, kruiden

Zeeduivel gebakken in hazelnotenboter, salade van venkel en pompelmoes, mousseline van gerookte aardappel en look, beurre blanc met citrus

Pladijs, gemarineerd in 'leche de tigre' en gebrand, gegrilde mango, crème van gearomatiseerde tomaat

Zeeduivel in zoutkorst gegaard, secretoham, gegrilde groene asperges, parmezaan

Carpaccio van zeeduivel, bouillon van soja en truffel, gelei van duindoornbes

Pieterman in zoutkorst met een salade van rode biet

Pieterman met gebrande asperges

Gebakken rog, lente ui met stadshoning

Pieterman, gegrilde groene asperges met pistache

Gepocheerde griet, grijze garnalen, fondue van verse tomaten

Op het vel gebakken griet, geprakte citroenaardappel, fijne ratatouille

Gebakken grietfilet, bloemkool, geroosterde hazelnoten

Tartelette met prei, noordzeekrab en vadouvanmayonaise

Gemarineerde schelvis, salade van radijs, mierikswortelmayonaise

Toast met dille en mousse van schelvis

Tagliatelle van zeekat met avocado

Tempura van zeekattentakels en rouille

Gemarineerde zeekat met ketchup

Tongschar met prei en bouillon van grijze garnaal

Tongschar met asperge en tuinbonen

Escavèche van tongschar met granité van granny smith

Kabeljauwcarpaccio met miso en citrus

Tongschar, aubergine, madeira

Tongschar, courgette, tomaat, salie

Tongschar, kaviaar, aardappel, wodka

Pieterman, tapioca, zeegroente, wasabi

Geroosterde heek met crème van spinazie, venkel, peultjes en emulsie van wittekool

Inktvis met bloemkool, boekweit, langoustine-emulsie, dragon

Octopus met tomaat en aubergine

Gepekelde heek met dille, komkommer, citroen en karnemelk

Zeeduivel met witte asperges, tomaten en doperwten

Langoustines en inktvis

Zeeduivel met groene asperges en wortelcrème

Inktvis en tartaar van Holsteinkalf

Leng met prei en pastinaak

Steenbolk met peterseliespaghetti en mimolettekaas

Leng in 't groen

Kokertje met steenbolktartaar en gefermenteerde komkommer

Gebakken vlaswijting, moghrabieh, artisjok, cantharellen en luchtige jus van Noordzeebouillabaise

Carpaccio van coquilles met varkenspoot en truffel-balsamicovinaigrette

Gebakken coquilles met tomaatvariëteiten, coppa di parma en romescocrème

Ceviche van vlaswijting met Belgische saffraan, crème van eigeel, radijs, augurk en nieuwe aardappel

Zeetong meunière, artisjok-barigoule, citroenboter en zomerpostelein

Gegrilde zeetongfilet, linten van groene asperges, compote van taggiasche-olijven, zeemelde, romescocrème en gekonfijte aardappel

Carpaccio van heek, open ravioli met mergpompoen en shiitakes, Zeeuwse kokkels en jus van vadouvankruiden

Lauw geprakte heek, venkelsalsa, gepoft venkelzaad, toast met rouille en parmezaan

Pladijs met pompoen, wortel, gekonfijte aardappel en jus van strandkrab

Pladijs met venkel, kokkels, scheermessen en courgette

Salade van quinoa met granaatappel, slaharten en rode poon

Crémeux van doperwten met tartaar van rode poon en radijs

Tartaar van lipvis met bloemkool en uienvinaigrette

Gemarineerde makreel met rode biet en gefrituurde lavas

Brandade van makreel met kwartelei, ui en gebrande boter

Zwemkrabsoep 'panna montanna', zoutmelde en courgettespaghetti

Rillettes van lipvis, kappertjes en Oud Brugge-kaas

Tarbot gebakken in gepeld koolzaad met asperges, tuinbonen en koolzaadmousseline

In olijfolie gekonfijte jonge tarbot met bloemkool, gepofte wortel en aardappel met ijzerkruid

Gepocheerde kongeraal met gremolata, gerookte tomaat en gebakken pasta met artisjok

Op het vel gebakken kongeraal, groene bisque en zoete puntpaprika's

Gegrilde grietmoot met gewokte tarwekorrels

Griet op haar geheel gebakken met boerenboter en tomatensalade

Grietfilet bedekt met rouille en broodkruim, asperges, erwtjes, mousselineaardappelen en kippenjus

Handgepelde garnalen met Klemkerkse fetakaas, groentetaart bedekt met compote van tomaten

Garnalenkroketten à la Kruidenmolen

Gebrande wijting met cantharellen, asperges, aspergecrème, gebrande zilver en lente-ui, klaverzuring

Nieuwe maatjes met rode biet, zuringsorbet, hangopyoghurt en zuurdesemtoast

Kruidensla met tempura van wijting

Tartaar van maatjes en haringkaviaar

Tartelette van hondshaai en anijsgroentjes

Gebakken langoustines met geroosterde jonge zomerprei en Blanche de Namur

Langoustines met zuring, erwtjes en gebrande komkommer

Zuurdesemsandwich met hondshaai en rode biet

Gegrilde makreel, kurkuma, citroengras

Pijlinktvis gevuld met brasvarvarken

Ingelegde makreel met shiso

Gekruide pijlinktvis met gember-pepersaus

Gegrilde pikante inktvis

Noordzeetong met sesam, inktvis en algen

Kalfskop en tortue met warmgerookte hondshaai en basilicum

Noordzeetong met jonge prei, bloemkool en aardappel

Noordzeetong met tomaat, olijven van Nice en lavas

Rillettes van hondshaai met duinasperges

Poon met spinazie en bearnaise van schaaldieren

Steenbolk met asperges, zeekraal, mousseline en garnalen

Steenbolk met bisquesaus, spelt en gerookte mozzarella

Wulken met daslook, bloemkool en pickles

Grauwe poon met vissoep, venkel en rouille

Wijtingcarpaccio

Wijting met butternutpompoen

Zeebarbeel met scharrelei en handgepelde garnalen

Zeebarbeel tempura met uien en tartaarsaus

Zeebarbeel met preistoemp en pepersaus

Gegrilde tarbot met groene linzen en suikersla

Gebakken tarbot met rode biet en gerookte paprikamarmelade

Tarbot gebakken op de graat met choronsaus

Salade van tarbot op bruin brood

Schelvis met mosselen en crème van sla

Schelvis met algenbouillon en shimeji-paddenstoelen

Schelvis met basmatirijstcrème en bouillon van Noordzeegarnaal

Roggewang / Jonge komkommer /warmoes / venkelbloesem

Roggevleugel / courgette / peterselie / kappers

Roggevleugel / groene appel / zuring / dragon

Lichtgegaarde griet / gerookte paling / nicola-aardappel

Gegrilde griet / Zuiderse groenten / basilicum

Griet op de graat gebakken met preistoemp

Hondshaai met bouillon van algen en mosselen

Hondshaai met asperges en rabarber

Gelakte hondshaai met bleke miso en boterboontjes

Pladijs à la Meunière met girollen, grijze Noordzeegarnaal, gekonfijte aardappel en citroenmousseline

Gegrilde pladijs en brandade met jus van Noordzeegarnalen, pimenton de la vera en koekje van zwarte olijf, tomaat en courgette

Pladijs, gestoomd op zeealgen met een vichyssoise van Mechelse asperges, hazelnoot, platte kaas en komkommer

Tongschar met Jona Gold en Grany Smith appel

Tongschar gemarineerd in witte miso met crème van aubergine

Rolletjes van tongschar met prei en aardappel

Tongfilet, geitenmelk en bonenkruid

Tongfilet bouilli met zandwortel

Peulen, kwarteleitjes en tongfilet

Boterham met geraspte wortel en tongfilet

Gemarineerde langoustine met rabarber, rode biet en rozenvinaigrette

Tartaar van langoustine met komkommer en daslook

Gebakken langoustine met bloemkool

Gemarineerde horsmakreel met koolrabi, radijssoorten en platte kaas

Gegrilde Sint-Jacobsvrucht met aardpeer, platte kaas, lente-ui en citroentijm - Pieter Lonneville

Rode poon gegrild met Zeelandse spinazie, raapsteel, andijvie, knolselder en een jus van La Chouffe bier

Gelei van heldere tomaat en roggevleugel

Zeeduivel op de graat gebakken met butternut, linzen en hazelnootboter

Hutsepot met zeeduivel en nootmuskaatroom

Gebakken hondshaai met zilverui, zuurdesembrood en aardappel karnemelk

Zeebarbeel op z’n Zuiders

Zeebarbeel met venkel

Zeebarbeel met couscous

Gemarineerde horsmakreel met tomaat

Gebakken hondshaai met asperges en mousseline van witbier

Gebakken ‘Schotse schulle’ met karnemelkaardappel en zilverui
