Pieter Lonneville

Tête Pressée

Pieter Lonneville

“Pieter baat zowel een eettafel als een eetwinkel uit onder de naam Tête Pressée. Aan de eettafel van Tête Pressée beleef je culinaire nostalgie vanop de eerste rij. In de open keuken – en met een sterk ontwikkelde zin voor verfijning en smaakschakering – kookt Pieter met pure producten van bij ons. Tête Pressée is samen tafelen, genieten van brute eenvoud op je bord. Het is thuiskomen op restaurant.”

Gerechten van deze chef

Gevulde pijlinktvis met prei

Gevulde pijlinktvis met prei

Wrap met pijlinktvis

Wrap met pijlinktvis

Geroosterde zeeduivel met pompoenrisotto en champignons

Geroosterde zeeduivel met pompoenrisotto en champignons

Tarbot gebakken in gepeld koolzaad met asperges, tuinbonen en koolzaadmousseline

Tarbot gebakken in gepeld koolzaad met asperges, tuinbonen en koolzaadmousseline

In olijfolie gekonfijte jonge tarbot met bloemkool, gepofte wortel en aardappel met ijzerkruid

In olijfolie gekonfijte jonge tarbot met bloemkool, gepofte wortel en aardappel met ijzerkruid

Gepocheerde kongeraal met gremolata, gerookte tomaat en gebakken pasta met artisjok

Gepocheerde kongeraal met gremolata, gerookte tomaat en gebakken pasta met artisjok

Op het vel gebakken kongeraal, groene bisque en zoete puntpaprika's

Op het vel gebakken kongeraal, groene bisque en zoete puntpaprika's