Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Gilles Bogaert

Michelin

Gault & Millau

14.5

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Gilles Bogaert vertoeft tegenwoordig achter de grill van Bar Bask, de nieuwste en heetste plek van Gent. En deze Baskisch geïnspireerde keuken is op z’n lijf geschreven! Baskenland is namelijk dé plaats waar Gilles z’n liefde voor vis, pure producten & grill heeft ontwikkeld. Pure gerechten met weinig ingrediënten primeren voor hem.

Gerechten van deze chef

3 stukken lasagne van pijlinktvis met daarop een schijfje chorizo en in het midden een groene saus gedresseerd op een wit bord.
Lasagne van pijlinktvis, spitskool en chorizo
Bekijk gerecht
Kleine pijlinktvisjes in inkt op een wit bord gedresseerd
Pijlinktvis in inkt
Bekijk gerecht
Wijting met bloemkool een witte saus en afgewerkt met kaviaar op een wit bord gedresseerd
Wijting met bloemkool, jus van gerookt spek en zeewier
Bekijk gerecht
Wijting met spitskool, zilverui en bearnaise op een wit bord gedresseerd.
Gegrilde wijting met spitskool en zilverui
Bekijk gerecht
El camarón que se duerme se lo lleva la corriente. De garnaal die in slaap valt wordt meegesleurd door de stroming.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Gilles Bogaert' met gekruiste handen in een witte keukenvest.
Gilles Bogaert

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

De tarbot. Voor mij de koning van de zee door zijn vaste en gelatineuze textuur. Perfect om op de grill te bereiden en daarom ook ons signatuurgerecht in Bar Bask.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Dan breng ik tijd door met mijn kleine oogappel en mijn vrouw. De tijd die ik in de week niet heb, haal ik in het weekend in. Het maakt voor mij niet uit wat het is, als het maar samen is met familie en vrienden.

Levensmotto?
+

Vandaag beter zijn dan gisteren.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ongeduldig zijn en soms iets te perfectionistisch.