Erwin Denys

Rascasse

Erwin Denys

“Chef Erwin van restaurant Rascasse, wat schorpioenvis betekent, overtreft zichzelf met zijn visgerechten, maar weet ook te overtuigen met zijn vleesschotels. Hij zweert trouw bij een eerlijke en ecologisch verantwoorde keuken. De manier waarop hij zijn producten uitkiest, natuurlijk bereidt en boeiend combineert, leidt tot ieders grote tevredenheid.”

Gerechten van deze chef

tongschar met tomaat

tongschar met tomaat

Tongschar met piperade en venkel

Tongschar met piperade en venkel

Zeetong meunière, artisjok-barigoule, citroenboter en zomerpostelein

Zeetong meunière, artisjok-barigoule, citroenboter en zomerpostelein

Gegrilde zeetongfilet, linten van groene asperges, compote van taggiasche-olijven, zeemelde, romescocrème en gekonfijte aardappel

Gegrilde zeetongfilet, linten van groene asperges, compote van taggiasche-olijven, zeemelde, romescocrème en gekonfijte aardappel

Carpaccio van heek, open ravioli met mergpompoen en shiitakes, Zeeuwse kokkels en jus van vadouvankruiden

Carpaccio van heek, open ravioli met mergpompoen en shiitakes, Zeeuwse kokkels en jus van vadouvankruiden

Lauw geprakte heek, venkelsalsa, gepoft venkelzaad, toast met rouille en parmezaan

Lauw geprakte heek, venkelsalsa, gepoft venkelzaad, toast met rouille en parmezaan