Patrick van Hoorn

De Zuidkant

Patrick van Hoorn

In het pittoreske Damme pakt chef Patrick van restaurant ‘De Zuidkant’ uit met een niet-alledaagse kaart. Creativiteit is één van de pijlers waar hij zeer veel belang aan hecht. Dat merk je duidelijk aan de kleurrijke borden waarmee hij met verschillende smaken een harmonieus geheel vormt.  Patrick heeft oog voor detail, dat zie je meteen. 

Gerechten van deze chef

Gebrande wijting met cantharellen, asperges, aspergecrème, gebrande zilver en lente-ui, klaverzuring

Gebrande wijting met cantharellen, asperges, aspergecrème, gebrande zilver en lente-ui, klaverzuring

Nieuwe maatjes met rode biet, zuringsorbet, hangopyoghurt en zuurdesemtoast

Nieuwe maatjes met rode biet, zuringsorbet, hangopyoghurt en zuurdesemtoast

Kruidensla met tempura van wijting

Kruidensla met tempura van wijting

Tartaar van maatjes en haringkaviaar

Tartaar van maatjes en haringkaviaar