L'heure du changement a sonné.

Ce site n'est pas pris en charge par Internet Explorer. Si vous souhaitez continuer à consulter ce site web, vous devez passer à un meilleur navigateur. Voici quelques suggestions.
En cliquant sur "Accepter tous les cookies", vous acceptez que des cookies soient stockés sur votre appareil afin d'améliorer la navigation sur le site, d'analyser l'utilisation du site et de nous aider dans nos efforts de marketing. Consultez notre politique de confidentialité pour plus d'informations.

Tony Brys

Michelin

Gault & Millau

Maîtres cuisiniers
Jeunes maîtres
Crâne en plastique
La bête
Vue de face de "The Beast". Crâne fait à la main, entièrement fabriqué à partir de bouteilles en plastique. Le message est "Le plastique vous tuera" en raison des problèmes de déchets dans les océans.Façade des Salons Hof ten Damme à Kallo, Beveren-Waas.

Chef Tony Brys is de chef en eigenaar van tapasrestaurant La Buena Vista, een unieke plek waar de tapas allesbehalve alledaags zijn en steeds een verrassende twist hebben. Bij Tony draait het niet alleen om koken, maar ook om rebellie en creativiteit, geïnspireerd door figuren als Che Guevara. Hij volgt geen platgetreden paden en laat zich leiden door zijn passie voor koken, wat voor hem gelijkstaat aan leven. Zijn culinaire opleiding vond grotendeels plaats in Spanje, waar hij ontdekte dat bijvangstvisjes, die hier vaak genegeerd worden, daar standaard op het menu staan. Voor Tony betekent vangen ook echt bereiden en opeten. Deze filosofie sluit perfect aan bij zijn betrokkenheid als NorthSeaChef, waarbij hij zich inzet om lokaal gevangen vis optimaal te benutten en waarderen.

Les plats de ce chef

Aucun plat de ce chef pour l'instant.
Wel, lieve mensen, ik zie het graag dat van elk dier, groente, vis, enzovoort... zowat alles gebruikt wordt, van wortel tot loof, van been tot pees, van graat tot kop. Pas dan krijg je de volle smaak van een product!
"
"
Tony Brys

bold
Des questions ?

Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?

Poisson préféré de la mer du Nord ?
+

Heek/ Steenbolk/ Rode Poon/ Krab/ Mossel en alles dat van de inktvisfamillie komt (mijn specialiteit trouwens).

Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
+

Eerst alles regelen voor de zaak, daarna in de namiddag ergens een koffietje drinken of even uitwaaien aan de kust. Zo veel mogelijk tijd doorbrengen met mijn vrouwke en het gezin van mijn dochter. Daarna de post en mails van de zaak nakijken en nieuwe recepten creëren.

Devise de vie ?
+

Men kan NOOIT genoeg geleerd hebben ivm de kookkunst!

Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
+

Wel... mijn slechte kant is dat ik soms niet kan stoppen met creëren, en daardoor te weinig tijd voor onszelf neem. Mijn vrouw moet soms zeggen: "Bereid die worst, patatten en rodekool nu eens gewoon," omdat ik er altijd weer iets "speciaals" van wil maken... hahaha. Ik ken dus geen stop!