
Tim Van Santen





Ik ben Tim, prille veertiger, nog vol ideeën, ik hou van lekker eten
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Pladijs! Lekker, veelvuldig in gebruik en qua kostprijs toegankelijk voor iedereen.
Op mijn vrije dagen vind je me dikwijls terug in het jachtveld. Ik ben een jager, je vindt me terug in het jachtveld aan mijn deur waar we met onze jachtgroep dikwijls vertoeven. Inzaaien van wildakkers, plaatsen en onderhouden van eendenkorven, vogeltellingen, bijvoederen in de winter, predatiecontrole,…en natuurlijk ook af en toe een stuk wild strekken om nadien lekker te bereiden en op te eten. In de herfst en winter trek ik regelmatig naar de Ardennen of Frankrijk om groot wild zoals everzwijn, ree en hert te bejagen.
Tegenslag is ook een slag, ga er toch maar voor!
Als iets niet loopt zoals ik voor ogen heb, kan ik het met veel gevoel voor drama nog verder opblazen. Om dan even later alles te laten bezinken en te relativeren.