Baptiste Tieberghien



Al vanop heel jonge leeftijd had ik de kookmicrobe al snel te pakken. Na schooltijd kon je me steeds terugvinden bij het keukenteam in de zaak van mijn ouders. Via verschillende omwegen in 2019 onze eigen zaak Lin’eau in gestart Wielsbeke. Gestart als bistro met de gouden regel: we maken alles zelf.. Ondertussen uitgegroeid naar een gastronomisch restaurant waar we nog steeds die gouden regel toepassen. In 2024 werd ik bekroond tot Viskok van het jaar, een mooie bekroning van ons afgelegde parcours tot nu toe.
Les plats de ce chef
Aucun plat de ce chef pour l'instant.
"
"

Baptiste Tieberghien
bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Poisson préféré de la mer du Nord ?
Pieterman
Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
De rust opzoeken en bovenal tijd doorbrengen met onze dochter
Devise de vie ?
Willen is kunnen
Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
Soms ongeduldig helaas