
Kris Vallons





Kris verbouwde in 2016 voor zijn vrouw Birte een vrachtschip tot inspirerende locatie voor teambegeleidingen en vergaderingen. Hij was zich op dat moment onbewust van zijn eigen nakende carrièrewending... Als ingenieur was de verbouwing voor hem een spannend vrijetijdsproject, maar al gauw werd de lokroep van het mooie schip met zijn vele mogelijkheden hem te machtig. Koken was al langer zijn passie en door gastronomie toe te voegen aan het reBoot-aanbod voor groepen, nam zijn carrière een onverwachte wending. Vanuit diezelfde passie werd in 2020 het visrestaurant ‘reBoot Kombuis’ geboren. Kris, Birte en het enthousiaste reBoot team bezorgen er hun gasten een bijzondere culinaire beleving in een inspirerende setting tussen het riet van de Leuvense vaart. Puur, Vers, en Noordzee zijn de fundamenten van het menu.
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Voor mezelf gaat er niets boven een kraakverse Steenbolk. Delicaat fijn vlees, op vel in de pan bakken, glazig gaar, superlekker…
Mijn ideale vrije dag is brunchen met de kids (brunch want voor ontbijt blijven die gasten te lang slapen), vervolgens een heerlijke off-road motorrit in de Waalse velden samen met Birte en ’s avonds lekker gaan uit eten op restaurant bij één van de vele collega’s.
Levenslust vindt haar weg waar lankmoedigheid haar de tijd gunt
Men zegt me dat soms in de keuken de Gordon Ramsay furie in mij naar boven komt, maar ik ben het daar niet helemaal mee eens