L'heure du changement a sonné.

Ce site n'est pas pris en charge par Internet Explorer. Si vous souhaitez continuer à consulter ce site web, vous devez passer à un meilleur navigateur. Voici quelques suggestions.
En cliquant sur "Accepter tous les cookies", vous acceptez que des cookies soient stockés sur votre appareil afin d'améliorer la navigation sur le site, d'analyser l'utilisation du site et de nous aider dans nos efforts de marketing. Consultez notre politique de confidentialité pour plus d'informations.

Kris Vallons

Michelin

Gault & Millau

Maîtres cuisiniers
Jeunes maîtres
Crâne en plastique
La bête
Vue de face de "The Beast". Crâne fait à la main, entièrement fabriqué à partir de bouteilles en plastique. Le message est "Le plastique vous tuera" en raison des problèmes de déchets dans les océans.Façade des Salons Hof ten Damme à Kallo, Beveren-Waas.

Kris verbouwde in 2016 voor zijn vrouw Birte een vrachtschip tot inspirerende locatie voor teambegeleidingen en vergaderingen. Hij was zich op dat moment onbewust van zijn eigen nakende carrièrewending... Als ingenieur was de verbouwing voor hem een spannend vrijetijdsproject, maar al gauw werd de lokroep van het mooie schip met zijn vele mogelijkheden hem te machtig. Koken was al langer zijn passie en door gastronomie toe te voegen aan het reBoot-aanbod voor groepen, nam zijn carrière een onverwachte wending. Vanuit diezelfde passie werd in 2020 het visrestaurant ‘reBoot Kombuis’ geboren. Kris, Birte en het enthousiaste reBoot team bezorgen er hun gasten een bijzondere culinaire beleving in een inspirerende setting tussen het riet van de Leuvense vaart. Puur, Vers, en Noordzee zijn de fundamenten van het menu.

Les plats de ce chef

Aucun plat de ce chef pour l'instant.
Stilstaan is vooruitgaan…
"
"
Kris Vallons

bold
Des questions ?

Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?

Poisson préféré de la mer du Nord ?
+

Voor mezelf gaat er niets boven een kraakverse Steenbolk. Delicaat fijn vlees, op vel in de pan bakken, glazig gaar, superlekker…

Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
+

Mijn ideale vrije dag is brunchen met de kids (brunch want voor ontbijt blijven die gasten te lang slapen), vervolgens een heerlijke off-road motorrit in de Waalse velden samen met Birte en ’s avonds lekker gaan uit eten op restaurant bij één van de vele collega’s.

Devise de vie ?
+

Levenslust vindt haar weg waar lankmoedigheid haar de tijd gunt

Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
+

Men zegt me dat soms in de keuken de Gordon Ramsay furie in mij naar boven komt, maar ik ben het daar niet helemaal mee eens