
Eddy Van Den Langenbergh



Ben freelance kok/ docent / hygiëneconsulent en voedingsmiddelentechnoloog, specialist sous vide garen, Outdoorcooking. Vooral respect voor alle collega koks alle takken van de Horeca en alle keukenmedewerkers inclusief vaatwasser.
Les plats de ce chef
Aucun plat de ce chef pour l'instant.
Jean Anthelme Brillat-Savarin La Physiologie du Goût dat de job als kok toen al een sexy beroep was
"
"

Eddy Van Den Langenbergh
bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Poisson préféré de la mer du Nord ?
Kleine Pieterman& Steenbolk
Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
Achterstallig werk proberen bij te werken, vakliteratuur, literatuur buiten mijn comfortzone zoals DNA Cooking, Ultrason, Vis & vlees roken
Devise de vie ?
Levenslang leren en The secret ingredient is always love
Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
Geduld