
Jordi Hiel





Jordi Hiel is een chef-kok die geïnspireerd word door de groten in de branche. Vanaf jonge leeftijd werd hij onder de hoede genomen door Rudi Van Beylen van 'Hof ten Damme', die hem hielp groeien en bloeien. Hij maakte de reis naar de Faeröer-eilanden, waar hij door Poul Andrias Ziska van ‘KOKS**’ werd geleerd hoe hij zijn koken kan verbinden met het land en kan creëren met de puurste ingrediënten. Van Noordzee koks tot Nage, van Göteborg tot Slovenië en van Barcelona tot ‘Oaxen Krog’ in Stockholm. Door heel Europa heeft hij gereisd om te begrijpen hoe hij de meest interessante gerechten kan creëren zonder de puurheid ervan te verliezen.
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Pieterman
Mooie wandeling maken / ergens gaan eten / pintje op cafe / kookboeken lezen
Lead by example
De naam vergeten van iemand die zich 2 min geleden heeft voorgesteld en de taal Frans