
Kris Vandorpe





Na mijn opleiding in Hotelschool Ter Duinen ’87 heb ik in diverse afdelingen van de gastronomie in binnen en buitenland mijn carrière opgebouwd. Momenteel run ik met mijn bedrijfje de import van Japanse kwaliteitsproducten – distributie van de merken Big Green Egg in Belux en Vonken in Benelux. Opleiding en kennisoverdracht is key voor kwaliteit en zelfontplooiing, daarom richtte ik het culinair Atelier833 op te Merelbeke. Ik ben dan ook fier van deel uit te mogen maken van de North Sea Chefs want ben ervan overtuigd dat het delen van onze missie en kennis ertoe zal leiden dat we meer respect zullen hebben voor wat onze planeet te bieden heeft.
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Pladijs
Quality time met het gezin - nieuwe dingen ontdekken
Vallen is niet erg; blijven liggen wel ..
Verzamelwoede -)