
Tom Vanhaecke



Tom Vanhaecke, eigenaar van Le Bassin in Oostende en Koxidien van opleiding. De passie voor Noordzeevis is 15 jaar geleden gestart samen met de Oostendse kustvissers recht over onze deur. We startten toen met het verwerken van de Oostendse handgepelde grijze garnaal in verschillende gerechten op onze kaart. Momenteel werken we nog uitsluitend met Noordzeevis en bijvangst. Zo serveren we een weeklunch om de minder bekende vissoorten tot het grote publiek te brengen. Ondertussen groeide onze familiezaak, die ik samen met mijn vrouw en kinderen uitbaat, uit tot een hotel met een foodsharing wijnbar en een brasserie.
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Zeekat en Zeebaars
Gaan eten met en naar collega's en vrienden. Als familiemens kan ik enorm genieten van het samenzijn met de familie en samen te tafelen met een pulletje wijn.
Gullegeven en vooral veel teruggeven aan mensen. Geluk is iets onwiskundig. Je moet het delen om het te vermenigvuldigen.
Ik ben zeer perfectionistisch. Overal moet alles tiptop in orde zijn.