Maxime Willems
Michelin
Gault & Millau
Maîtres cuisiniers

Jeunes maîtres




Ik ben bioloog van opleiding en gepassioneerd door voeding & wetenschap. Beide passies heb ik gecombineerd in Foodlab Proef. In het lab co-creëeren & ontwikkelen we de recepten en voedingsproducten van morgen. Voor chefs, bartenders & voedingsbedrijven. Innovatie is onze drijfveer, wetenschap moet iets nieuws op tafel brengen of een probleem oplossen. Nieuw op vlak van smaak duurzaamheid en gezondheid.
Les plats de ce chef
Aucun plat de ce chef pour l'instant.
Het is verbazend en zelf triestig dat we de samenstelling van de bodem op Mars weten terwijl we niet verstaan wat er gebeurd tijdens de bereiding van een sabayon. Ik heb liever een top sardientje dan en ok kreeft (Ferran Adria)
"
"

Maxime Willems
bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Poisson préféré de la mer du Nord ?
zeeduivel
Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
eten en drinken, tijd doorbrengen met de kinderen.
Devise de vie ?
Je moet iets op de wereld brengen dat er voorheen niet was.
Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
slordig, werk moeilijk af.