L'heure du changement a sonné.

Ce site n'est pas pris en charge par Internet Explorer. Si vous souhaitez continuer à consulter ce site web, vous devez passer à un meilleur navigateur. Voici quelques suggestions.
En cliquant sur "Accepter tous les cookies", vous acceptez que des cookies soient stockés sur votre appareil afin d'améliorer la navigation sur le site, d'analyser l'utilisation du site et de nous aider dans nos efforts de marketing. Consultez notre politique de confidentialité pour plus d'informations.

Lien Houbracken

Michelin

Gault & Millau

Maîtres cuisiniers
Jeunes maîtres
Crâne en plastique
La bête
Vue de face de "The Beast". Crâne fait à la main, entièrement fabriqué à partir de bouteilles en plastique. Le message est "Le plastique vous tuera" en raison des problèmes de déchets dans les océans.Façade des Salons Hof ten Damme à Kallo, Beveren-Waas.

Hallo, mijn naam is Lien Houbracken al meer dan acht jaar ben ik actief als sous chef bij Gourmet Invent, waar ik mijn passie voor koken en het gebruik van duurzame ingrediënten verder ontwikkel. Voordat ik bij Gourmet Invent aan de slag ging, heb ik waardevolle ervaring opgedaan in verschillende restaurants.

Les plats de ce chef

Aucun plat de ce chef pour l'instant.
Het zijn niet de bergen die je moet overwinnen, maar jezelf. – Dit herinnert me eraan dat de grootste uitdagingen vaak van binnen komen, en dat groei ontstaat wanneer je je eigen grenzen verlegt. Of het nu in de keuken is of op het water, de weg naar succes en voldoening begint met vertrouwen in je eigen.
"
"
Lien Houbracken

bold
Des questions ?

Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?

Poisson préféré de la mer du Nord ?
+

Mijn keuze valt op de ‘Pieterman’ als favoriete vis vanwege zijn unieke eigenschappen. Door zijn klein formaat en giftige stekels wat hem gevaarlijk maakt voor strandgangers, heeft hij een verassende zachte smaak. Onopvallend, maar uitdagend en rijk aan verrassingen.

Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
+

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met verschillende activiteiten. Naast koken, geef ik ook workshops, hou ik me bezig met het bbq team ‘BBQ-Time KuLinair, maar hou ik ook van wild waterkajakken. De combinatie van culinaire creativiteit en avontuur in de natuur houdt me scherp en geïnspireerd. Barbecueën en koken geven me de kans om mensen te verbinden met smaak, terwijl kajakken me uitdaagt om buiten mijn comfortzone te treden en energie op te doen in de buitenlucht.

Devise de vie ?
+

Met passie en avontuur ontdek je nieuwe smaken en uitdagingen, zowel in de keuken als in de natuur.

Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
+

Iets te kritisch voor mezelf en te veel hooi op mijn vork nemen.