Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Tom Van der Eecken

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Gerechten van deze chef

Wijting met karnemelkstampers en een gepocheerd ei gedresseerd in een bruin diep bord
Wijting met karnemelkstampers, gepocheerd ei en grijze garnalen
Bekijk gerecht
Stap uit je comfort zone om stappen te maken in het leven , durf te springen terugkeren kan altijd.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Tom Van der Eecken' met witte keukenvest.
Tom Van der Eecken

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Schelvis

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Tijd doorbrengen met het gezin.

Levensmotto?
+

Je doet het goed, of je doet het niet.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik heb geen geduld (al denk ik zelf dat dit een goede eigenschap is ;-) ).