
Rein Vanbockryck



Ikzelf, ben lesgever voor CVO-Miras in het volwassenenonderwijs in de éénjarige opleiding kok en kelner aan de Hotelschool ter Duinen, Koksijde. Hiernaast ben ik ook gastdocent voor hogeschool Vives, voor de opleiding Culinary Arts. Na verschillende jaren in het buitenland gewerkt te hebben, ben ik teruggekeerd, maar daarmee is het avontuur nog niet voorbij.
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Dat is een moeilijke. De Noordzee is rijk aan verschillende soorten vissen met uitgesproken smaken. Op elk moment kan je wel een vis vinden die in seizoen is. Als ik dan toch moet kiezen, griet, zandschar of pieterman en zeker ook de Noordzee garnaal.
Actief doorbrengen met de familie, iets sportief met mijn 2 zoontjes doen, klussen, …
Morgen is een nieuwe dag met een nieuw begin.
Ik kan heel geduldig zijn, maar aan de andere kant ook zeer koppig. Als het geduld op is, is het op.