
Les plats de ce chef
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"Eat at a local restaurant tonight. Get the cream sauce. Have a cold pint at 4 o’clock in a mostly empty bar. Go somewhere you’ve never been. Listen to someone you think may have nothing in common with you. Order the steak rare. Eat an oyster. Have a negroni. Have two. Be open to a world where you may not understand or agree with the person next to you, but have a drink with them anyways. Eat slowly. Tip your server. Check in on your friends. Check in on yourself. Enjoy the ride.” - Anthony Bourdain
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Mattias Maertens
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Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Poisson préféré de la mer du Nord ?
Langoustine
Que préférez-vous faire pendant un jour de congé ?
Die staan vaak in het teken van het gezin: fietsen naar zee, BBQ met de familie, een apero met vrienden of een last minute combinatie van de drie…
Devise de vie ?
’Nie goan bestoa nie’
Connaissez-vous des qualités moins bonnes en ce qui vous concerne ?
deadlines opzoeken