Mano Herrebaut





Na mijn afstuderen aan Hotelschool Koksijde heb ik via verschillende omwegen mijn passie voor koken ontdekt. Onder het motto 'je kunt overal iets leren' heb ik in diverse keukens gewerkt. Mijn avontuur begon bij De Jonkman, waar ik de kneepjes van het vak leerde, en eindigde bij Tête Pressée. Nu sta ik zelf voor de klas en geef ik mijn kennis door, terwijl ik alles wat ik heb geleerd verder verfijn en mijn leerlingen help om hun eigen kookstijl te ontdekken.
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Makreel, vooral rauw gemarineerd vind ik het een fantastisch product
Afhankelijk van het seizoen kan je mij op 1 van de 4 plaatsen terug vinden. Op de moto, Op een rugby veld, in de jacht of op een snowboard. Maar altijd buiten.
Doe wat je denkt, maar overdenk vooral niet alles.
Vooral mijn planning is altijd een ramp. Teveel te doen en te weinig tijd. Ik zeg dan ook altijd op alles ja.