
Luc Deklerck





Met 37 jaar ervaring op de teller ken ik het horecalandschap als geen ander. Samen met mijn broer, mijn echtgenote en enkele trouwe professionele medewerkers runnen we 3 zaken op wandelafstand van elkaar in Oostende. Bistro Mathilda openden we bijna 30 jaar geleden en is mijn favoriete kindje. Je vindt me er dan ook op vrijdag, zaterdag en zondag in de keuken. Als kind van de buiten zijn de seizoenen met de paplepel meegegeven. De liefde voor garnalen en de rijkdom uit onze Noordzee kreeg ik mee van mijn vader die garnalen kruien als hobby had. Ik probeer inspirerend te zijn voor mijn medewerkers en op die manier mijn stempel te drukken.
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Zeekat en garnalen. Ik kan moeilijk kiezen
De ideale actieve vrije dag is een dagje golf, maar ik kan evengoed genieten van “la promenade en vélo”. “Tijd vrijmaken voor de vrienden en voor mijn vrouw, en uiteraard de dag afsluiten met eenrestaurantbezoek” staat echter helemaal bovenaan mijn lijstje
Never give up! Work hard, play hard en geniet van het leven!
Dominant, ongeduldig, controlefreak