
Frank Dehens





Opgegroeid op 50m van de Noordzee in een hotel was ik blijkbaar voorbestemd om voor het mooiste beroep te kiezen en reeds op jonge leeftijd heb ik daar dan voor gekozen. Mijn passie voor de zee, vissen, duiken, je vangst -hoe klein ook- leren verwerken is altijd een leuke bezigheid geweest. Mijn loopbaan is dan ook sterk gericht op de natuur, pure producten uit de zee, moestuin, wilde kruiden, (h)eerlijk gekweekt vlees of gevogelte, kortom alles wat de echte vakman kan aanleveren. Na 25 jaar zelfstandig restaurateur heb ik gekozen om mijn passie en vergaarde kennis te delen in het volwassenonderwijs.
Les plats de ce chef

bold
Des questions ?
Pour mieux connaître ce chef, nous lui avons déjà posé des questions audacieuses. Curieux de connaître ses réponses ?
Moeilijke vraag, er zijn er zoveel, van lijn gevangen zeebaars tot pieterman en alles er tussen in.
Altijd naar buiten, de tuin of natuur in.
Daag jezelf telkenmale uit, leer uit je tegenslagen en geniet verder.
Kan zeer moeilijk omgaan met mensen die denken dat de wereld om hen draait.