Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Rein Vanbockryck

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Ikzelf, ben lesgever voor CVO-Miras in het volwassenenonderwijs in de éénjarige opleiding kok en kelner aan de Hotelschool ter Duinen, Koksijde. Hiernaast ben ik ook gastdocent voor hogeschool Vives, voor de opleiding Culinary Arts. Na verschillende jaren in het buitenland gewerkt te hebben, ben ik teruggekeerd, maar daarmee is het avontuur nog niet voorbij.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Het is nooit te laat om iets te leren. Wees nieuwsgierig.
"
"
Rein Vanbockryck

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Dat is een moeilijke. De Noordzee is rijk aan verschillende soorten vissen met uitgesproken smaken. Op elk moment kan je wel een vis vinden die in seizoen is. Als ik dan toch moet kiezen, griet, zandschar of pieterman en zeker ook de Noordzee garnaal.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Actief doorbrengen met de familie, iets sportief met mijn 2 zoontjes doen, klussen, …

Levensmotto?
+

Morgen is een nieuwe dag met een nieuw begin.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik kan heel geduldig zijn, maar aan de andere kant ook zeer koppig. Als het geduld op is, is het op.