Maxime Willems



Ik ben bioloog van opleiding en gepassioneerd door voeding & wetenschap. Beide passies heb ik gecombineerd in Foodlab Proef. In het lab co-creëeren & ontwikkelen we de recepten en voedingsproducten van morgen. Voor chefs, bartenders & voedingsbedrijven. Innovatie is onze drijfveer, wetenschap moet iets nieuws op tafel brengen of een probleem oplossen. Nieuw op vlak van smaak duurzaamheid en gezondheid.
Gerechten van deze chef
Nog geen gerechten van deze chef.
Het is verbazend en zelf triestig dat we de samenstelling van de bodem op Mars weten terwijl we niet verstaan wat er gebeurd tijdens de bereiding van een sabayon. Ik heb liever een top sardientje dan en ok kreeft (Ferran Adria)
"
"

Maxime Willems
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
zeeduivel
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
eten en drinken, tijd doorbrengen met de kinderen.
Levensmotto?
Je moet iets op de wereld brengen dat er voorheen niet was.
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
slordig, werk moeilijk af.