Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Maxime Willems

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Ik ben bioloog van opleiding en gepassioneerd door voeding & wetenschap. Beide passies heb ik gecombineerd in Foodlab Proef. In het lab co-creëeren & ontwikkelen we de recepten en voedingsproducten van morgen. Voor chefs, bartenders & voedingsbedrijven. Innovatie is onze drijfveer, wetenschap moet iets nieuws op tafel brengen of een probleem oplossen. Nieuw op vlak van smaak duurzaamheid en gezondheid.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Het is verbazend en zelf triestig dat we de samenstelling van de bodem op Mars weten terwijl we niet verstaan wat er gebeurd tijdens de bereiding van een sabayon. Ik heb liever een top sardientje dan en ok kreeft (Ferran Adria)
"
"
Maxime Willems

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

zeeduivel

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

eten en drinken, tijd doorbrengen met de kinderen.

Levensmotto?
+

Je moet iets op de wereld brengen dat er voorheen niet was.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

slordig, werk moeilijk af.