Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Luc Deklerck

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Met 37 jaar ervaring op de teller ken ik het horecalandschap als geen ander. Samen met mijn broer, mijn echtgenote en enkele trouwe professionele medewerkers runnen we 3 zaken op wandelafstand van elkaar in Oostende. Bistro Mathilda openden we bijna 30 jaar geleden en is mijn favoriete kindje. Je vindt me er dan ook op vrijdag, zaterdag en zondag in de keuken. Als kind van de buiten zijn de seizoenen met de paplepel meegegeven. De liefde voor garnalen en de rijkdom uit onze Noordzee kreeg ik mee van mijn vader die garnalen kruien als hobby had. Ik probeer inspirerend te zijn voor mijn medewerkers en op die manier mijn stempel te drukken.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Probeer te sparren (hardop denken en/of samenwerken) met collega’s. Je kunt er heel veel uit leren. Laat je inspireren door wat rondom je gebeurt, thuis en op reis.
"
"
Luc Deklerck

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeekat en garnalen. Ik kan moeilijk kiezen

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

De ideale actieve vrije dag is een dagje golf, maar ik kan evengoed genieten van “la promenade en vélo”. “Tijd vrijmaken voor de vrienden en voor mijn vrouw, en uiteraard de dag afsluiten met eenrestaurantbezoek” staat echter helemaal bovenaan mijn lijstje

Levensmotto?
+

Never give up! Work hard, play hard en geniet van het leven!

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Dominant, ongeduldig, controlefreak