Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Laurent Law

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Laurent is afkomstig uit een vissersfamilie, opgegroeid aan onze Belgische kust. In het restaurant zet ik in op kwaliteit, korte keten, pure producten, frisse en fijne smaken en dit allemaal enkel met al het moois uit onze Noordzee.Op die manier is de zaak een weerspiegeling van wie ik ben, een tikje tegendraads en niet alledaags.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
"
"
Laurent Law

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Zeebaars

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Tijd doorbrengen met m’n dochtertjes, lekker eten en een goed glaasje wijn of eens gaan vissen.

Levensmotto?
+

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Nooit tevreden (perfectionistisch) en weinig geduld