Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Eddy Van Den Langenbergh

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

Ben freelance kok/ docent / hygiëneconsulent en voedingsmiddelentechnoloog, specialist sous vide garen, Outdoorcooking. Vooral respect voor alle collega koks alle takken van de Horeca en alle keukenmedewerkers inclusief vaatwasser.

Gerechten van deze chef

Nog geen gerechten van deze chef.
Jean Anthelme Brillat-Savarin  La Physiologie du Goût dat de job als kok toen al een sexy beroep was
"
"
Eddy Van Den Langenbergh

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Kleine Pieterman& Steenbolk

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Achterstallig werk proberen bij te werken, vakliteratuur, literatuur buiten mijn comfortzone zoals DNA Cooking, Ultrason, Vis & vlees roken

Levensmotto?
+

Levenslang leren en The secret ingredient is always love

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Geduld