
Eddy Van Den Langenbergh



Ben freelance kok/ docent / hygiëneconsulent en voedingsmiddelentechnoloog, specialist sous vide garen, Outdoorcooking. Vooral respect voor alle collega koks alle takken van de Horeca en alle keukenmedewerkers inclusief vaatwasser.
Gerechten van deze chef
Nog geen gerechten van deze chef.
Jean Anthelme Brillat-Savarin La Physiologie du Goût dat de job als kok toen al een sexy beroep was
"
"

Eddy Van Den Langenbergh
gedurfde
Vragen?
Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?
Favoriete Noordzeevis?
Kleine Pieterman& Steenbolk
Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Achterstallig werk proberen bij te werken, vakliteratuur, literatuur buiten mijn comfortzone zoals DNA Cooking, Ultrason, Vis & vlees roken
Levensmotto?
Levenslang leren en The secret ingredient is always love
Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
Geduld