Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Jeroen Meus

Michelin

Gault & Millau

Mastercooks
Young Masters

Jeroen Meushoeft als chef van Dagelijkse Kost natuurlijk niet meer voorgesteld te worden. Elke weekdag voorziet hij Vlaanderen van een heerlijk dagdagelijks gerecht. Ook vis komt hierbij aan bod. Voor Jeroen is het een voor de handliggende keuze om zo veel als mogelijk aan de slag te gaan met vissen van bij ons. Een unieke kans om het grote publiek kennis te laten maken met het rijke aanbod dat onze Noordzee telt en de Vlaming meer te laten koken met smaakvolle vissoorten gevangen door onze vissers.