Visgerecht van de week

Tongschar met prei en bouillon van grijze garnaal

Tongschar met prei en bouillon van grijze garnaal - Dimitri Lysens

Lees meer

Chefs van de maand

Bart Desmidt

Lees meer

Dimitry Lysens

Lees meer

Word jij de nieuwe viskok van het jaar 2019?

Word jij de nieuwe viskok van het jaar 2019?

Blaas jij een gerenommeerde jury van de sokken met je gerecht met zeeduivel? De nationale horecawedstrijd VISKOK VAN HET JAAR 2019 is de uitdaging bij uitstek om je talenten te tonen.

Lees meer

3e editie NorthSeaChefs Benefeat levert €23.460 op ten voordele van Bijs vzw

3e editie NorthSeaChefs Benefeat levert €23.460 op ten voordele van Bijs vzw

Afgelopen zondag vond in Salons Hof ten Damme de 3e editie plaats van NorthSeaChefs Benefeat. Een culinair topevent waar maar liefst 17 NorthSeaChefs het beste van zichzelf gaven. Met een opbrengst van maar liefst €23.460 kunnen we van een groot succes spreken. De opbrengst gaat integraal naar Bijs vzw een vereniging van ouders die hun minder begaafde kinderen zelfstandig laten huisvesten.

Lees meer