Chefs
Van onderzoek tot erkenning. Zet je twee jaar in voor Noordzeevis en verdien je plek als officiële NorthSeaChef.
Onderzoeksteam
We nemen geen genoegen met zomaar een team. Elke twee jaar selecteren we chefs met een scherp mes en een nog scherpere visie. Of je nu uit een restaurantkeuken, grootkeuken of hotelschool komt, als je de missie van NorthSeaChefs proeft en verteert, pas je in de brigade. En ja, we houden het team in balans – net zoals een goed gerecht dat verdient.
Editie 2024
Wat doet het onderzoeksteam?
Leren over Noordzeevis en bijvangst. Individuele coaching door het NSC-management.
Minstens twee keer per jaar ontvangt elk lid een Discovery Box met minder bekende vissoorten.
Chefs werken met deze vissoorten en ontwikkelen technische fiches en recepten. De verzamelde informatie wordt gedeeld via de NSC-communicatiekanalen.
Jaarlijks informatie- en netwerkevenement met het volledige onderzoeksteam.
Elk lid ontvangt een gepersonaliseerde koksvest in de huisstijl van NorthSeaChefs.




Vorige onderzoeksteams
Na het voltooien van het Onderzoeksteam-traject kun je betrokken blijven van de werking van NorthSeaChefs en actief lid worden.
NorthSeaChef worden? Deel je passie, groei en inspireer
Je wordt onderdeel van een netwerk van gedreven chefs en krijgt toegang tot het jaarlijkse ledenevenement, waar inspiratie en ervaringen worden uitgewisseld.
Daarnaast ontvang je een officiële NorthSeaChefs plaquette als erkenning voor jouw bijdrage.
Actieve leden betalen een jaarlijks lidgeld om de initiatieven van NorthSeaChefs te ondersteunen en samen te blijven bouwen aan een duurzamere toekomst voor vis in de keuken.

Management
Uit pure liefde voor onze Noordzee en haar schatten begon in 2011 een smakelijk avontuur: NorthSeaChefs. De kapiteins van dit culinaire schip? Filip Claeys (De Jonkman**) en Rudi Van Beylen (Hof ten Damme) – twee topchefs met een zwak voor eerlijke, duurzame vis.
En zoals elke goede bemanning wist ook dit duo dat een sterke koers vraagt om een strakke strategie. Enter Philip Horemans: de man die met een scherpe blik en een vleugje tact de creatieve zielen in toom houdt en NorthSeaChefs nog verder doet uitgroeien.