Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Edwin Van Goethem

Michelin

Gault & Millau

16

Mastercooks
Young Masters
Plastic Skull
The Beast
Vooraanzicht van 'The Beast'. Met de hand gemaakte schedel volledig van plastic flessen. De boodschap is 'Plastic will kill you' i.v.m. afval problematiek in de oceanen.Voorkant Salons Hof ten Damme te Kallo, Beveren-Waas.

'Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas basisproducten. Of het nu gaat om vlees, vis, bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechten.'

Gerechten van deze chef

Stoofpotje van zeeduivel en winterprei gedresseerd in een wit diep bord.
Stoofpotje van zeeduivel en winterprei
Bekijk gerecht
Carpaccio van zeeduivel met salsa van tomaat afgewerkt met kaviaar
Carpaccio van zeeduivel met tomaat en Royal Belgian Caviar
Bekijk gerecht
Wjting op zijn geheel in een ovenschaal met courgette, venkel en kerstomaat
Zomerse wijting uit de oven
Bekijk gerecht
Elk einde is een nieuw begin, geef nooit op. Alles komt goed.
"
"
Zwart-witte profielfoto van 'Edwin Van Goethem' met witte keukenvest.
Edwin Van Goethem

gedurfde
Vragen?

Om deze chef beter te leren kennen, hebben wij alvast enkele gedurfde vragen gesteld. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Favoriete Noordzeevis?
+

Ik eet heel graag roggevleugel, maar ook pladijs, eigenlijk alles wat supervers en perfect klaargemaakt is.

Wat doe je het liefst op een vrije dag?
+

Eigenlijk staat heel mijn leven in een culinair teken. Dit wil zeggen dat we vaak gaan proeven en genieten bij de collega’s. Uiteraard hoort een beetje ontspanning er ook bij. Sporten, op vakantie of naar de wellness.

Levensmotto?
+

Never give up! Work hard, play hard.

Ken je enkele minder goede eigenschappen van jezelf?
+

Ik ben té perfectionistisch.