Nieuws

Word jij de nieuwe viskok van het jaar 2019?

Word jij de nieuwe viskok van het jaar 2019?
Blaas jij een gerenommeerde jury van de sokken met je gerecht met zeeduivel? De nationale horecawedstrijd VISKOK VAN HET JAAR 2019 is de uitdaging bij uitstek om je talenten te tonen.

Voor de 30ste keer gaan we op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in onze restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar zeeduivel. Voorzitter van de wedstrijd is Filip Claeys van restaurant De Jonkman** en medestichter van de NorthSeaChefs.

Behalve de befaamde titel ‘VISKOK VAN HET JAAR’ liggen er
fantastische prijzen voor je klaar.

• Draag een jaar lang de titel VISKOK VAN HET JAAR
Je sluit aan in de rij topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen. Recente
winnaars waren onder andere Stijn de Vreese van restaurant Benoit en Bernard Dewitte, Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren, Rob Stevens van D’Oude Pastorie, Jonathan Olivier van De Jonkman, Ivan Menten van Au Comptoir en Dean Masschelein van Boury.

• Steek een AARDIGE SOM op zak
Als Viskok van het jaar ga je niet met lege handen naar huis. Integendeel, naast de prachtige trofee, ontworpen door kunstenaar Jan Peirelinck, ontvang je ook een mooie cheque ter waarde van € 750.

• Geniet van een diner voor twee in HOF VAN CLEVE***
Je ontvangt een dinerkaart voor twee voor het Hof van Cleve*** van Peter Goossens in Kruishoutem. De overige laureaten genieten van een diner voor twee in de Jonkman** van Filip Claeys in Brugge.

• Vervoeg het team van de gevierde NORTHSEACHEFS
Jouw winnende recept is meteen ook je toegangsticket tot het team van de NorthSeaChefs. Deze topchefs promoten Noordzeevis, met speciale aandacht voor de minder bekende en daardoor vaak onbeminde vissoorten.

• TOON JE KOOKKUNSTEN tijdens een diner t.w.v. € 1.000
Je mag rekenen op heel wat media-aandacht. De pers zal smullen van je verhaal. VLAM organiseert bij jou in de zaak alvast een diner met sleutelfiguren van binnen en buiten de sector ter waarde van € 1.000.

Schrijf je in voor 08/10/2018. Stuur je originele recept met zeeduivel voor 08/10/2018 naar viskok@vlam.be. In bijlage kan je het reglement terugvinden en lees je wat je moet doen voor de felbegeerde titel VISKOK VAN HET JAAR in de wacht te slepen.

Veel succes!