Nieuws

Levien Lockefeer

Levien Lockefeer
Hij doorkruiste met ons ’t hele land: van Kallo en Brugge naar Tongeren, Torgny en weer richting kust. Levien Lockefeer fotografeert voor de NorthSeaChefs de vissen van de maand, de chefs in actie en natuurlijk de events en expo’s. Altijd zoekend naar het mooiste beeld en, eerlijk is eerlijk, soms ook slapend in de NorthSeaChefs bolide omdat er een woest schema bedacht was.

Levien Lockefeer

Hij doorkruiste met ons ’t hele land: van Kallo en Brugge naar Tongeren, Torgny en weer richting kust. Levien Lockefeer fotografeert voor de NorthSeaChefs de vissen van de maand, de chefs in actie en natuurlijk de events en expo’s.
Altijd zoekend naar het mooiste beeld en, eerlijk is eerlijk, soms ook slapend in de NorthSeaChefs bolide omdat er een woest schema bedacht was.

Graag zetten we Levien deze keer in het zonnetje en willen we hem bedanken voor de prachtige foto’s. En natuurlijk de fijne samenwerking.

Levien heeft heldere gedachten over fotografie voor websites, socials en meer specifiek chefsportretten en foodfotografie. Of je nu foto’s maakt met je IPhone of een professionele camera hebt, er valt vaak wat te leren. Er is een fotografie module voor de NorthSeaChefs. Als je jouw fotografie wat extra aandacht wilt geven, laat het hem weten zodat je meer informatie krijgt. levien@octo.marketing 

En terwijl wij dit schrijven is Levien al druk met de voorbereidingen van de Gault & Millau fotografie bij de Verbeke Foundation en de vis van de maand in Tongeren.

Een dikke merci voor onze fotograaf.