Reserveer op info@northseachefs.be. Jouw reservatie is enkel geldig wanneer je een bevestigingsmail ontvangen hebt.
LUNCH (11u - 15u) - € 50 per persoon/par personne
(Fish sharing concept)
(oncept de partage de poissons)
VOORGERECHT / ENTREE
garnalen – vissla – goujonetten – zuurdesembrood – kappertjes
crevettes – salade de poissons – goujonnettes – pain au levain – câpres
HOOFDGERECHT / PLAT PRINCIPAL
pladijs – zwemkrabbensoep – brandade (incl. 1/2 fles water + 1/2 fles wijn per persoon)
Plie – soupe de crabe – brandade (comprend 1/2 bouteille d’eau + 1/2 bouteille de vin par personne)
DINNER (19u - 22u) € 100 per persoon/par personne
AMUSE / amuse-bouche
Rillettes van hondshaai met zuurdesembrood
Rillettes de roussettes, accompagnées d’un pain au levain
VOORGERECHT / ENTREE
Gemarineerde stekkertjes, mimosa van ei en gepofte kappertjes
Grondins marinés, des œufs mimosa et câpres pochées
-
Zwemkrabbensoep Panna Montana met courgettes
Soupe de crabe « Panna Montana » accompagnée de courgettes
HOOFDGERECHT / PLAT PRINCIPAL
Catch of the day met gebrande prei, karnemelk en brokkel Oud Roeselare
Pêche du jour accompagnée de poireau braisé, de lait fermenté et de fromage « Oud Roeselare »
DESSERT
Zoete Pladijs (Incl. 1/2 fles water + 1/2 fles wijn pp)
Plie sucrée (1/2 bouteille d’eau + 1/2 bouteille de vin par personne)
Reserveer op info@northseachefs.be. Jouw reservatie is enkel geldig wanneer je een bevestigingsmail ontvangen hebt.