Concept

Door Covid-19 bleef iedereen op zijn honger zitten, letterlijk en figuurlijk. Flanders Food Festival zet de culinaire sector opnieuw op de kaart.

Van 1 oktober tot 14 november 2021 vieren we niet enkel de relance van de horeca. We zetten ook de geroemde Vlaamse gastvrijheid, de lokale gastronomie en onze fantastisch lekkere Vlaamse producten in de kijker. Zowel restaurants, producenten als steden en gemeenten bieden we een uniek forum om hun lekkerste kant te tonen.

De timing van het event is geen toeval. Van 1 t.e.m. 5 oktober is Antwerpen gaststad van de prestigieuze ‘World’s 50 Best Restaurants Awards’. Dan strijkt het kruim van de internationale gastronomie neer in Vlaanderen.

Tijdens het Flanders Food Festival van 1 oktober tot 14 november zetten we 3 seizoensvissen in de kijker. Zeebarbeel, tongschar en pijlinktvis staan centraal.

Ontdek welke NorthSeaChefs, in welke provincie deelnemen.

Flanders Food Festival