Klaar voor het gastronomische topevent van het jaar? 

Op zondag 23 februari 2020 is het eindelijk weer zover. Dan vindt in ICC Gent de vierde editie plaats van NorthSeaChefs Benefeat. Een culinair topevent waarop u en uw gezelschap vanaf 16.00 uur van harte welkom zijn. Save the date!

Spektakel op uw bord én in uw mond

In een sfeervolle omkadering schotelt een team van gepassioneerde NorthSeaChefs u een menu voor om duimen en vingers bij af te likken. Proef en geniet van de meest fijnzinnige gerechten, bereid met onderschatte schatten uit de Noordzee. Onbeminde en minder bekende vis en bycatch, gevangen door op en top Belgische vissers. Wat wilt u nog meer?

Ten voordele van 4Brain

Het UGent 4Brain Fonds werd opgericht door de gerenommeerde arts Prof. Dr. Paul Boon en heeft tot doel wetenschappelijk onderzoek rond hersenaandoeningen te steunen. De onderzoeksgroep van Prof. Boon werkt multidisciplinair en gaat op zoek naar nieuwe behandelingen voor patiënten met epilepsie, multipele sclerose, cerebrovasculaire aandoeningen en cognitieve stoornissen. Er ligt ook een sterke focus op gezonde voeding en hersenaandoeningen. 

Bent u erbij? 

Bestel uw tickets voor 9 februari 2020 via jens@northseachefs.be *

Prijs: 

Tafel van 10 personen: €195,00 per persoon
Minder dan 10 personen: €210,00 per persoon

 

* Uw inschrijving is pas definitief na betaling op reknr BE87 7512 0571 3394 met vermelding ‘Benefeat 2020’ en de naam van uw bedrijf.
** Een tafel biedt plaats aan 10 personen. Reserveert u met minder dan 10 personen dan zullen andere mensen u aan tafel vergezellen. 

  • 4Brain
  • UGent UZ Gent